• 388
    17 mart 2024 kasımpaşa galatasaray maçı ve 17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı geçti, bir hafta sonunu daha kayıpsız geçtik ve biz hala 2 puan öndeyiz.

    milli araya girdik ve bundan sonra haftada bir maç yapacağız.

    11 maçlık galibiyet serimiz var. sonraki iç saha maçımız hatay ile. o maçtan sonraki hafta sonu ise süper kupa maçı oynayacağız. ligdeki fener derbisine kadar da 6 maçımız kaldı.

    malesef sahada fazlasıyla kollanan rakibimizle girdiğimiz şampiyonluk yarışı her halükarda 19.05'teki derbiye kalacak gibi.

    bizim en kötü ihtimalle bu maçta berabere kaldığımızda liderliği koruduğumuz bir senaryo ile o maça çıkmamız gerek.

    fener'in bizim maça kadar olan maçları,

    ads
    karagümrük(d)
    sivas(d)
    bjk
    konya(d)
    kayseri

    ads maçını içeride kazanırken belki biraz zorlanırlar ama sonraki karagümrük ve sivas deplasmanlarını güle oynaya geçerler. karagümrük denilen takım fener'in ardiyesi gibi takılan bir kulüp. kadro fazlası oyuncularını gönderip, ihtiyaç duyunca kilerden alır gibi alıyorlar.

    karagümrük için oynayan emre mor sarı lacivert kalplerle paylaşım yapabiliyor mesela. süleyman hurma ali koç ilişkisini tahmin edebilirsiniz.

    sonraki sivas deplasmanı zaten fener'in kalesi. bir de eskiden rıza çalımbay falan oluyordu da fener'e karşı çaba gösteriyordu, bu kez bülent uygun var, fener için hapis yatan bir fenerperver.

    sonra içeride salıncakçılarla oynuyorlar. fener zaten normal şartlarda da kazanabilir ama bjk tarafının gs düşmanlığı malum. sponsorlarıyla güzel bir yemek yerler, 3-5 daha atar koç'lar, gelsin 3 puan.

    sonra konya deplasmanı, o gün konya'nın durumuna göre puan kaybı ihtimali en olası maç. güçleri yeter mi bilmem tabi.

    yani şöyle bakınca fener'in 6/6 yapmasını çok olası görüyorum. biraz dirençli ve düzgün rakipleri olsaydı puan kaybı beklerdim ama bunlar bu kollanma ile tulum çıkarır.

    ****

    o yüzden aşağıdaki fikstürden 6'da 6 yapmak boynumuzun borcudur. şampiyonluk da bu 6 maça bağlıdır.

    hatay
    alanya(d)
    pendik
    ads(d)
    sivas
    karagümrük(d)

    içeride 3/3 yapacağımıza inanıyorum ama deplasmanlarden en az birinde bile sıkıntı yaşar, puan kaybedersek asy'ye dezavantajlı gelebiliriz.

    o yüzden maç maç gidip, 19 mayıs'a kadar her maçı kazanmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın