resim
Dominik Livaković
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Kaleci
Yaş:29
Boy:1.88
Uyruk:Hırvatistan
  • 362
    (bkz: 17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı)

    maçtan sonra haklı olarak bu sadece bir oyun diyerek yaşananlara anlam veremediğini belirten bir paylaşım yapmış. kendisine geçmiş olsun. paylaşımında da çok haklı.

    ancak bilmediği şeyler var muhtemelen. güzel kardeşim, senin camianın fertleri olan milyonlarca insan rakibi olan spor kulübünü terör örgütü olarak tanımlıyor. neden diyorsun? 30 yıl önceden video gösteriyor. o dönemi ve sonrasında 30 yıl yaşananları saatlerce anlatıyorsun. yok diyor inanmıyoruz. neden diyorsun? bizi şampiyon yapmıyorlar diyor. e diyorsun siz olamıyorsunuz bak bunlar bunlar oldu. olsun diyor kesin bir iş var. ya inanır mısın livakovic, yayıncı kuruluşta alakasız pozisyonda çalışan bir kadını * türlü tehditlerle işinden etti bu grup. bitti mi? yok bitmedi. senin camian güzel kardeşim, siyahi oyuncuya muz sallayan adamı basın toplantısına çıkarıp midem bozuktu falan dedirtti. yani inan daha neler neler oldu da gecenin bu saati içim şişiyor livakovic.

    şimdi diyeceksin ki, bunlar bir takım meczuplar. kulübümle özdeşleştirmeyin. ah liva ah. şu anlattığım saçmalıkların kat be kat fazlasını yapan, konuşan bir milyarder iş adamı var sizin külüpte. eli cebinde gezer. sık sık pantolunun kemerini düzeltir olur olmadık yerlerde. ukala ukala konuşur herkesle. samandıra’ya gittiğinde, kulüp yemeklerinde falan kesin görürsün.

    senden ricam, o adama söyler misin bunu?

    “ bu sadece bir oyun ve sen bu oyundan hiç anlamıyorsun. mesele sadece bu kadar. “

    o adam çok kötü biri liva. inan bana çok. tahmin ettiğinden çok daha fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın