• 25
    şiddet olaylarına bakış açısı "galatasaray'ın hakkı", "fener'in hakkı" gibi ancak 1 derece olanları görünce gördükçe ülke için ümidimin azaldığı rezalettir. futbolcular dahil olaya dahli olan herkesin tahkimden ceza almasını değil, mahkeme önünde yargılanmasını isterdim ama üstünü örtme cumhuriyetinin kovuşturdum say bakanlığının da, mültecilere kucak açma bakanlığının da, futbol dışkılama federasyonunun da adlarına yakışır davranacağını biliyoruz.

    yönetimlerden umut yok ama futbol kamuoyundan da umut yok. zaten böyle kamuoyuna böyle futbol hak. onlar sirk eğlencesi seviyorlar. bu gece keyifler yerindedir. al hadi avm'de hakem fotoğrafı çektirmeye devam et, pislik.

    dürüstlükle söylüyorum, benzer bir olayın galatasaray futbolcularının başına ileride gelmemesi için, kimsenin böyle bir şeye tenezzül etmeyi hayal dahi edememesi için ne yapılması gerekiyorsa destekliyorum. olaya dahli olan fenerli futbolcuların da adil şekilde cezalandırılmasını destekliyorum. "fenerim şampiyonluk yarışında, dur görmezden geleyim" diyecekler. bunu bilmeyen yok. lan hani fener bjk falan bunların büyüklüğü kupa büyüklüğü değildi. daha ne kadar alçalacaksınız? fiziksel şiddete dahil olan futbolcular asla görmezden gelinmemeli. bunu görmezden gelirsen milli takım arası biter bitmez yaşanacaklar için vebali üzerine alırsın. gerçi bu federasyon o olaylardan sonra da sırıtmaya devam eder. allah'ım, biz futbol oyununu, sarıyla kırmızıyı seven basit insanlarız. nelerle sınanıyoruz?

    ez cümle, tekrarı olmaması için sezonu feshetmek, olduğu gibi tescil etmek dahil samimi bir aksiyon alınmazsa tekrarlanacak olaylardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın