• 18
    17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı dakika 55 bilemedin 65 gibi tatil edilmesi gereken maçtır.

    bir galatasaraylı olarak empati yaparak bir derbide takımım 2-0 öndeyken ceza sahamın içinde yanan meşale var, su şişesi yağıyor ve hakem rakip takımın hücumu bölünmesin diye oyunu durdurmuyor faul oluyor bende ordan gol yiyorum. aynaya bakıp soyleyin nasıl sindirirdiniz bunu ? dakika 45den 65 e kadar sahanın olur olmadık her yerinden su şişesi ve bilümum madde yağıyor benim oyuncularım nasıl maça konsantre olacaklar hem de şampiyonluk yarışındayken?

    gelelim maç sonu olan olaylara yine bir galatasaraylı olarak diyorum ki ben icardinin ne olduğu belli olmayan 144p lik videosundan 1 maç ceza yediği ortamda döner tekme sallayan, yerdeki saldırganı yumruklayan oyuncular tabi ki ceza alsın isteyeceğim. bu benim en dogal hakkım. ama bu durumların yaşanmasına sebebiyet veren ve maçı tatil etmeyen halil umut melerde ceza almalı diyorum. sonuca bakıp nedenini kaçırıyoruz. bu olaylar hakkında dürüst ve objektifçe konuşmak lazım ki yarın öbürgün başımıza gelirse dosdoğru olduğumuz bilinsin.

    federasyonu, hakemi, her hafta ortamı geren ali koçu, bakisi suçlu. ben böyle bir şey izlemek istemiyorum futbol izlemek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın