resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 2030
    kendisine yapılan “aidiyetsiz” yakıştırmaları bana fena halde ryan henk donk’u hatırlatıyor. ezber ezber yorumlar. merak eden, bilmeyen açsın baksın başlığına kısa bir süre de değil baya uzunca bir süre gamsız denmişti donk için. sonra öyle olmadığını gayet gördük.

    belki de ziyech’in oynamama sebebi aidiyetsizlik değil de geçen sezon ilk onbir oyuncusu olmaması, yaz kampı görmemiş olması ve gerçekten kritik zamanlarda sakatlanmış olmasıdır.

    sezon başı sakattı. ekim sonu döndü, kasım sonu manchester united maçının da olduğu haftalarda tam yavaş yavaş form tutmaya başlamıştı ki bu sefer ufak bir sakatlık yaşadı. döndü iki hafta oynadı afrika kupası’na gitti sakat döndü.

    isminin büyüklüğü kadar katkı alamadık katılıyorum, ama açın takvimi bakın sakatlıkları aftika kupası her şey ortada. aralıksız iki ay boyunca sağlıklı şekilde takımda yer alamadı adam. sırf mizacı öyle diye adama aidiyetsiz, umursamaz, gamsız yakıştırmaları yapılıyor, yapan da galatasaray taraftarı.

    zamanında aynı şeyleri donk’a söylemiş birisi olarak tavsiyem ezber yorumlardan kaçınmak olur. sonra benim gibi tükürdüğünü yalamasın hiçbir galatasaraylı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın