resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10782
    hocam seni çok seviyorum, umarım uzun yıllar da takımın başında kalırsın. ama bugün 17 mart 2024 kasımpaşa galatasaray maçında galatasaray’daki en kötü antrenörlüğünü yaptığını söylemezsem sana ihanet etmiş olurum. ama iyi niyetli olduğun için şans yüzüne güldü ve kazasız belasız atlattık.

    çıkardığın ilk on bir liyakattan son derece uzaktı. kerem aktürkoğlu belki son 5-6 haftadır hiçbir şey oynamamasına rağmen, sen onu ısrarla ilk on bire koyarak hem takıma hem kerem’e zarar veriyorsun.

    galatasaray takımının bu sezon özelinde en önemli özelliği stoperlerinin kafa toplarındaki başarı yüzdesi. galatasaray stoperleri (davinson, nelsson, abdülkerim) her topa rakipten önce vurarak defansın hazırlıksız yakalanmasını engelliyor. bu da takımın az gol yemesini sağlıyor. bugünkü maçta berkan rakip takım santraforundan bir tane bile top alamadı. her topa rakip vurdu ve sen ısrarla abdülkerim’i oyuna almadın bunu görüp. berkan’dan stoper olmaz hocam, 1-2 maç eğer takımda eksikler varsa idare eder ama kenarda abdülkerim dururken berkan oynuyorsa oklar sana çevrilir.

    sezon içinde seni maksimum 1-2 kere böyle yakalarlar. onun dışında zaten ligteki bütün hocalardan çok daha iyisin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın