resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1409
    büyük bir yeteneğe sahip futbolcu. fenerbahçe’den çıkmış olması hiç önemli değil. zaten çıkışı benim de bir dönem oynadığım gençlerbirliği altyapısı olduğu için hafiften sempatim var.

    çocuk fenerbahçe’de doğru düzgün oynamadı bile. toksik futbol ortamından hızlıca uzaklaştı. şu ana kadar türk taraftarlara show derdinde değil. kerem aktürkoğlu’nun “istanbul sarı kırmızı” postunu beğendi diye yediği küfürler de fb tribünü ile arasındaki bağın ne derece sağlam(!) olduğunu gösterdi. çocuk futbolunda, işinde, gücünde. fener’e bu kadar mâl edecek bir durum yok. sanki oranın efsanesi oldu oynayıp. yarın tavrı değişir, mhy’a emre b’ye falan özenen tavırlara girer o zaman biz de tavrımızı alırız. ama şu an oynaması ve başarılı olması güzel olur.

    kenan yıldız, arda güler, orkun kökçü, kerem aktürkoğlu, barış alper yılmaz, can uzun. abilik görevi üstlenebilecek hakan çalhanoğlu, abdülkerim bardakcı, kaan ayhan falan muazzam bir jenerasyon var. ciddi anlamda final görebiliriz tutarsa denklem. şu an yapılması gereken kuntz tarzı vasıfsız hocalardan ve mhy gibi ortamı toksikleştirecek adamların çağrılmasından korumak bu jenerasyonu. arda da kendini bozmaz “camia topçusu değil ülkemin starıyım” tavrında hareket etmeye devam ederse merkezinde oturur jenerasyonun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın