• 384
    çoz zeki bir adam. muhalif damgasıyla geldiği konumdan da memnun. haliyle muhalif kalmak, mağduru oynamak profesyonel hayatında ona en fazla medyatikliği sağlayan unsur. bu olay kendisiyle sınırlı değil tabii ama siyaset tarafı sözlükte ilgimiz dışı.

    haliyle bu deli taklitlerine de hiç şaşırmıyorum. en iyi bildiği, onu buraya getiren şeyi fenerbahçe için yapıyor. böyle adamlar oldukça, böyle mağduru oynadıkları sürece hep sahada ezilen olmaya devam edecekler. bu insanlar hiçbir zaman en iyisi olacağız diyemez çünkü gerçekle yüzleştirmez tabanını. şu anda en iyisiyiz diye yalan söylerler. asla gelişeceğiz demez çünkü zaten en gelişmiş biziz derler, yenildiklerinde "aslında kazandık" gibi şeyler söylerler.

    bu insanlar sayesinde sportif olarak galatasaray tarafından son yıllarda ezildiklerini kabul etmiyorlar. konumlarını kabul etmedikçe de batmaya devam ediyorlar.

    günahım kadar sevmediğim uğur dündar'a uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim, inşallah siyaset işlerinden elini eteğini çekip fenerbahçesine yoğunlaşır. kendisi ve kendisi gibiler oldukça, tabanları bunlara inandığı sürece galatasaray olarak sırtımız yere gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın