• 32
    eğer kendi haline bırakılırsa tff tarafından ertelenmesini beklediğim karşılaşmadır. fikstür hepten çorba olacak eğer böyle olursa.

    biz de dahil her kulüp kendisine gelince bu imtiyazı istiyor fakat diğer kulüpler buna karşı çıkıyor. bu zamana kadar hep böyle oldu. konyaspor maçı kar nedeniyle 1 gün sonraya ertelendiği için hem o maçta sakat verdik hem oradan leverkusen deplasmanına gidip haşat olduk. bunun gibi yakın geçmişte de nice örnek var. bu sebeple yönetimin gerekli restleri çekerek fenerbahçe'yi bu zorlu virajda rahatlatacak bir hamleye izin vermemelidir. iki kulvarda mücadele edecek güçleri yoksa önceliği hangisine veriyorlarsa ona as kadroyla çıksınlar.

    kulüpler bu tarihte ortak karar kıldılar. değişiklik de ortak kararla olmalıdır. biz buna tamam demediğimiz sürece değişmemelidir. biz de ne olursa olsun bunu kabul etmeyeceğimizi net bir şekilde federasyona ifade etmeliyiz. kupayı ellerinden alıp onları avrupa maçına gönderdikten sonra dönüşte de arka arkaya karagümrük ve sivasspor deplasmanından devam etme durumları olabilir.

    ola ki bu maç ertelendi, o hafta ertelenen maçlar ne olacak? takvim bir hafta geriye mi gelecek? fenerbahçe ne zaman elenirse o zaman mı oynayacağız? biz fenerbahçe'yle daha kritik bir virajda maç yapıp sonraki maçlarda dezavantaj yaşarsak ne olacak? biz beşiktaş'la oynadıktan üç gün sonra bayern münich'le oynarken avrupa'da puan verilmiyor muydu türk takımlarına?

    geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın