• 7906
    son 4 maçının 3'ü şöyle;
    17 şubat 2024 çaykur rizespor fenerbahçe maçı: ilk yarı 1, maç sonu 2.
    24 şubat 2024 fenerbahçe kasımpaşa maçı: ilk yarı 2, maç sonu 1.
    10 mart 2024 fenerbahçe pendikspor maçı: ilk yarı 2, maç sonu 1.

    sezon içerisinde en fazla 2 kez olması gereken şeyin, son 4 maçın 3'ünde yaşanması ciddi anlamda sıkıntılı bir durum. normal bir ülkede direkt soruşturma açılacak türden. belki bir çoğunuz kafayı yemiş falan diyebilirsiniz ama gerçekten işin suyu çıktı.
    en basitinden kasımpaşa maçını düşünün. maç 1-1 devam ederken, 90+4'te türk futbol tarihinin belki de en skandal penaltılarından biri veriliyor ve maç fener'in 2-1'lik üstünlüğüyle bitiyor. maçtan sonra yayınlanan var kayıtlarında, maçın var hakemi erkan engin'in, orta hakem cihan aydın'ı manipüle ettiği net bir şekilde görüldü.

    gelelim dünkü pendik maçına.
    ilk yarıyı pendikspor 1-0 önde bitirdi. dakika 57'de 1-1 olduktan sonra fener etkisini yitirdi. sonra ne olduğunu anlamadan pendik 70'te 10 kişi kaldı. tam 17 dakika boyunca fener'in bir şey yapamadığını gören hakemler, 87'de yine ve yeniden skandal bir penaltı kararı vererek fener'in 2-1 öne geçmesini sağladı. pozisyonda faul yapan oyuncunun fenerli olduğu görülmesine rağmen, var anlamsız bir şekilde içerde diyor! üstelik hakemi izlemeye çağırmıyorlar çünkü geçen maçta yayınlanan var kayıtlarından dolayı sütten ağızları yanmıştı. ulan 2-1 tehlikeli skor deyip pendikspor'a 1 kırmızı kart daha gösteriyorlar ve 9 kişi kalan pendik 2 gol daha yiyerek 4-1 kaybediyor.

    yani bile isteye, dümdüz, gözümüzün içine baka baka operasyon çekiyorlar. ya düşünün ya, son 2 maçın birinde 90+4'te penaltı veriliyor, öbüründe 87'de veriliyor, ikisi de skandal ve ikisi de fener'i öne geçiren goller!

    alaya alıyorsunuz, antu kafasına girmeyin falan diyorsunuz ama bunların maçlarında görev yapan hakemler var protokolünü sürekli ihlal ediyor ve sürekli fener'e beleş puanlar kazandırıyorlar. olm kimse de mi isyan etmiyor, kimse de mi başkaldırmıyor be? yenilen haramların, girilen kul haklarının hesabını kimse de mi ödetmez ya?

    neyse, daha fazla yazmak istemiyorum çünkü bu takımın başlığı bile iğrenmeme neden oluyor. diyeceğim tek şey, yediğiniz kul haklarınız fitil fitil burnunuzdan gelsin. sizin de, orta hakemlerin de, var hakemlerinizin de...
App Store'dan indirin Google Play'den alın