• 434
    ilk yarısını 4-1 önde kapattığımız, enfes gollerin atıldığı lig karşılaşması.

    aylardır lig, ztk, avrupa maçı fark etmeksizin yazdığım atak bitirme olayının meyvelerini de nihayet aldık. topu ezmek yerine orta mesafeden çakın abi, giriyor işte. raket gibi ayağı olan oyuncularımız var. keza lucas'ın golünde de iyi kötü şutunu çıkardı zaha, seken topu tamamladı lucas. yoksa yine al gülüm ver gülüm ekstra paslara gitsek, sürekli topa basıp beklesek böyle bir skorun çıkması mümkün bile değildi.

    demirbay yargı dağıtırken aktürkoğlu inanılmaz kötü oynadı ilk yarı. ikinci devre umarım biraz toparlar, zira aşırı savruk bugün. zaha ile kanat değiştirirse belki biraz daha iyi bir görüntü verir. öteki türlü yerini tete'ye bırakacak gibi duruyor son 30 dk.

    ikinci yarıya biraz sakin ve kontrollü başlamamız gerektiğini düşünüyorum. ç.rize devre başında şok bir gol arayacaktır, maça tekrar ortak olmak için.

    son olarak; diğer yazar arkadaşların da yazdığı gibi, bence de bugün averaj kovalamamız gerekiyor. eğer 2. yarının ilk 10-15 dk'sında gol yemeden bir gol daha atabilirsek bu isteğimiz de gerçekleşebilir diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın