resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3502
    şans bulabilecekse sezon sonuna kadar ileri uçta değerlendirmemiz gerekiyor. icardi'nin adını formsuzluk, sakatlık vs. ne koymak gerektiğini bilmediğimiz bir durumu malum. eksik oynamayı takım kaldıramaz. oyunculardaki fiziksel yorgunluk artık çok belirgin. o nedenle gerekiyorsa 45-45 dönüşümlü olarak icardi - zaha ikilisi ile idare etmemiz gerekecek.

    vinicius'u gördükten sonra başka bir opsiyon gelmiyor insanın aklına. barış alper'i o mevkide deneyelim desek oraya gelene kadar ya bir bek pozisyonunda ya da bir kanatta kontenjan alıyor.

    tüm hesabı sene sonuna bırakıp kalan maçlarda faydalanmak gerekiyor. bu kadar dar bir rotasyonda başka bir şey elden gelmiyor. umarım bugün şans bulup istediklerini yapabilir. taraftara kendisini ispat etmek için beş kişi çalımlaması gerekmiyor, hatta her maç skor veya asist katkısı de istenmiyor kendisinden. mertens'e bakıp örnek alabilir. o takımdaşlığı, mücadele ruhunu görmek istiyor insanlar. gerisi bir şekilde gelir. bu maç olmaz, diğer maç atar golünü, çok da önemli değil.

    bu saatten sonra önümüzdeki yıl kadromuzda olmasını istemiyorum. ancak dediğimiz gibi haziran'ın gündemini mart ayına taşımaya gerek yok. seneyi iyi bir şekilde bitirelim, geçen yılki hataların muhasebesini konuşacak 3 - 4 ay olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın