resim
Bahattin Şimşek
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 350
    8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçı hakemi olan bahattin şimşek kimdir? yakından tanıyalım:

    ün yaptığı maç: fenerbahçe - başakşehir maçında gustavo'ya kırmızı kart vermemiş, var çağırmış yinede sarı kart kararını değiştirmemişti.
    okan buruk, o dönem başakşehir teknik direktörüydü ve oyundan atılmıştı. maç sonrası şu an fenerbahçe futbolcusu olan o dönem başakşehir'e oynayan irfan can kahveci, tek ihtiyacımız olan şey adalet' tweetini atmıştı. sonrasında tabi fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

    2022-23 sezonunda oynanan galatasaray - adana demirspor karşılaşmasında futbolcumuz dries mertens'e yapılan tartışmasız kırmızı kartlık pozisyonda var hakemi bahattin şimşekti... hakem ali şansalan'ı pozisyon sonrası var'a çağırmamıştı... net kırmızı kartlık pozisyonu es geçmişti.

    2023-24 sezonunda oynanan, galatasaray'ın 28 hafta geride kalırken tek mağlubiyeti olan hatayspor maçının hakemiydi. icardi'nin ceza sahası içinde ayağına basıldığı pozisyonda 'ben gördüm' diyerek var'a bile gitmemişti. net penaltıydı ve galatasaray puan kaybetti. o maçın ardından fenerbahçe - sivasspor maçına, var ekürisi emre malok ile beraber atanıp sivasspor'un net penaltısını (osayi'nin pozisyonu) vermediler.

    2023-24 sezonunda oynanan galatasaray - istanbulspor maçında yine galatasaray'ı rosto yapmıştı. kerem aktürkoğlu maç sonu açıklamasında dayanamayıp "saha içinde kalmak istiyoruz ama sürekli hakemlerden azar işitiyoruz. rakip topa vuruyor, vurduktan sonra sarı kart diye biliyorum normalde, bunu sordum bana sarı kart gösterdi 'benimle konuşma işine bak' diyor bahattin şimşek! böyle bir iletişim sonrası hakemlerle nasıl iletişime gireceğimizi bilmiyoruz. saha içinde kalmaya devam edelim. tarafarımız arkamızda olsunlar. yolun sonu şampiyonluk! hepimiz şampiyonluğa inanıyoruz. sonunda şampiyon olan biz olacağız!" demişti.

    bahattin şimşek taraftır. fenerbahçe'den taraftır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın