• 72
    abdülkerim bardakcı'nın kesin olmadığı, davinson sanchez mina'nın ise oynamasının şüpheli olduğu mücadele. rize zaten güçlü bir takım üzerine bir de stoper sorunlarıyla çıkılması oldukça can sıkabilir.

    okan buruk daha önce birkaç kez berkan kutlu'yu stoperde denedi ve berkan'ın yaşadığı en önemli problem kenardan yapılan ortalara cevap vermekte zorlanması oldu. keza bek olarak oynadığı maçlarda da benzer sıkıntıları yaşadı. rize gibi etkili hücumcuları olan takıma berkan'ın stoper başlaması düşündürücü. keza kaan ayhan'ın da stoper performansı yeterli değil. hata yapmaya müsait bir tarzı var. tabi berkan'a göre mevkide oynamaya daha alışık ama bu seferde barış alper yılmaz'ı sağ beke almak zorunda kalıp, sağ önde de tete ile başlamak zorunda kalacağız. bu da takımda birkaç kişinin iyi oynadığı yerin değişmesi anlamına gelir. onun da yaratacağı problemler mevcut.

    maç analiz videolarının moda tabiriyle okan hocanın yaşayacağı en büyük ikilem davinson olmazsa eğer stoperde kimi oynatacağı olacaktır. gerçekten çok zor iş ama tanıdığım kadarıyla okan hoca güçlü olduğu noktaların üzerine gitmeyi seven bir isim. bu nedenle berkan'ı stoper yapmasını ve takımın geriye kalanını değiştirmeden maça çıkmasını bekliyorum.

    son olarak umarım ki davinson sanchez mina maça ilk on bir başlar ve yazdığım bu entry boşa düşer. davinson'un varlığı sadece savunmada önemli değil, kullandığımız duran topların etkisini arttırma açısından da, ön alan baskısının daha işlevsel olması açısından da sahada olması oldukça mühim. neyse güzel düşünelim güzel olsun.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın