• 4
    şimdi birincisi; ortada bir başarı veya başarısızlık varsa, her tülü mesuliyeti, sorumluluğu takıma aittir. taraftara değil. kazanan da onlar, kaybeden de onlar. taraftarı bağlamaz bu durum.
    ikincisi; elbet ki bu işler hak hukuk meselesi değil. daha fazla puanı kim almışsa, şampiyon olmayı o haketmiştir. ne yani, bize neredeyse 10 puan fark atan fenerbahçe değil de, galatasaray mı hak etti şampiyonluğu? daha çok kazanan şampiyon olur. olay bu.
    üçüncüsü; bir de şu hak etmenin başka bir boyutu var; "bizim takımda rijkaard var, elano var, baros var, keita var, kewell var, gio var.." böyle kaliteli bir takım değil de, fenerbahçe mi hak etti mezvusu? yani şampiyonluğu hakeden bir takımın kazandığı maç sayısına değil de, kalitesine bakanlar. bir de oynadığı futbolun güzelliğine göre değerlendirenler var ki, romantik işi abi! hiç girmiyorum o konuya.
    dördüncüsü; hakkıyla kazanmak mevzusu. şikesiz, onu bunu satın almadan, adam gibi maçlarını oynayan takım hak eder mevzusu..

    şimdi, böyle bakınca zaten biz diyoruz ki; hem kadrosu kaliteli olacak, hem çok iyi futbol oynayacak, hem şike yapmayacak.. o zaman hak edecek şampiyonluğu?

    yok abi öyle bir takım var da biz mi bilmiyoruz?

    tanım: bana "banane lan ben niye tebrik ediyorum. belediye başkanı mıyım" dedirttirendir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın