resim
Ernest Muçi
Takım:Beşiktaş
Mevki:On Numara
Yaş:23
Boy:1.80
Uyruk:Arnavutluk
  • 85
    derbi* performansı iyi falan olmayan oyuncu, diğer oynadığı maçlarda da iyi performans vermedi. bir oyuncu sadece topa vurmak üzerine kariyer kasacaksa o oyuncu kaliteli şut çekmelidir ki talisca buna iyi bir örnek. talisca ekstra işleri fazla yapmıyor ama topu kaleye sokuyor, muci ise topla biraz daha iyi kat ediyor ama sonra? kalitesiz şut, durmadan şut, takımı yerleşmişken anlamsız şut.

    rakibin oyuncusu diye gömmüyorum, musrati için aynısını düşünmüyorum mesela sakatlık sonrası toparlayamamış olabilir çünkü izlediğim adam bu değildi ama muci tam da izlediğim, gördüğüm adam.

    süper lige geldiğinden beri oynadığı maçlarda %6 bitiricilik oranı ile oynuyor %6 ki o skor da öyle çok iyi bir şut değil, istanbulpor'un kötü kalecisinin yediği bir golle geldi. 16 şut ve pozisyon denemesinde 1 skor. hadi bakalım polonya liginde olan istatistiklerine %9 - 45 şut denemesi 4 gol. aynı ligde josue oynuyor ve aynı takımda oynuyorlardı josue'nin istatistikleri daha iyi. çok laf atılan kerem aktürkoğlu %16 ile bitiriyor pozisyonları. şimdi bu veriler çok da verimli değil ama sahada izlediğim adam da verimli değil.

    100+ dakika oyunda kaldığı bir maçta 10 numara 15 isabetli pas vermez. 15 ikili mücadelede 5 kere galip gelmez ki galip geldiklerinden 2-3 tanesi de komik pozisyonlar arkadan basılan pozisyonlar. beşiktaş adına da sahanın en düşük rating almış oyuncusu cenk tosun ile birlikte ki izlediğim şey de bunu doğruluyor.

    galatasaray şöyle bir 10 numara alsa hele hele 10 milyona alsa savaş çıkartırsınız. https://gss.gs/X8Y.png
    potansiyeli olabilir, potansiyeli var diye 23 yaşında bir oyuncuya 10 milyon vermek deli işi, 40 maçlık bir süper lig sezonunda 5 gol 6 asist falan yapar en fazla ki bu onu seviye atlatamaz, 10 milyon üstüne bir satış da mucize işi. bu adamı 1-2 milyona alıp pazarlarsın ama 10 milyon veriyorsan sana net olarak maç çözmesi lazım ve elinden çıkartabilecek olman lazım. bunları çok zor ihtimal görüyorum, kendisinin oynadığı şeyi oynayacak onlarca daha ucuza futbolcu var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın