• 56
    zor maç. rize kötü takım değil. özellikle jonjo shelvey ve ileri hücum hattı etkili isimlerden oluşuyor. hızlı hücumcuları ile direkt kaleye inebilecek isimleri var.

    bizim için önemli bir handikap da fernando muslera'nın fon davası nedeniyle o gün hakim karşısına çıkacak olması. çünkü bu durum konsantrasyon kaybına neden olabilir. ayrıca 3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçının bizim adımıza yarattığı en büyük handikabı derrick köhn'ün arkasının işlenebileceğini rakiplere göstermiş oldu. okan hocanın buna çözüm bulması lazım.

    takımın derbi konsantrasyonunu devam ettirmesi gerekiyor. üst seviye konsantrasyona çıktığımız zaman ligimizde bize karşı durabilecek takım pek yok. artık ilk on birimizin 9-10 ismi banko, kalan bir iki isim ise anlık sakatlık ve ağrı durumuna göre değişimler yaşanıyor. bu durum takım alışkanlığının artmasını sağlıyor ve ilk on biri sıcak tutmasını sağlıyor.

    son sözüm de galatasaray taraftarına takıma hak ettiği desteği verin. okan hoca ve takım bu desteği sonuna kadar hak ediyor. son 10 hafta, 10 maç, 10 final herkes bunun farkında bir şekilde stattaki yerini alsın.

    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın