resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3484
    hakkını yemek olmaz, galatasaray'a yan gelip yatmak için değil oynamak için gelen futbolcu.

    performansının beklentilerin altında kalmasında da tamamen kendisini suçlamak olmaz. belki kendisini rakiple bire bir bırakacak set oyunları oynamaliydik, belki de icardinin arkasında yardımcı forvet olarak kullanmalıydik. bilemiyorum.

    ama beni de birçok taraftarimiz gibi performansından ziyade saha içindeki jest ve mimikleri, el kol hareketleri irite ediyor. mesela futbol sahasında* klişe bir hareket vardır. hücumda bencillik yapan oyuncu pozisyon bitince diğer arkadaşlarından iki elini kaldırıp özür/af diler. daha bir kez olsun bu hareketi görmedim kendisinden. daha bir kez olsun saha içinde hata yapan/istediğini yapamayan arkadaşını motive edici bir eylem görmedim kendisinden.

    geçenlerde erden timur futbolcuları ve teknik heyeti motive etmek için herkese tek tek mektup yazıp yollamıştı. keşke bu arkadaşa baba gündüz'ün ' galatasaray bir his takımıdır. renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. galatasaray feragat ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. kısacası galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır' sözünü yollasaydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın