resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3483
    kendisinin geldiği zamanı ve ilk çıktığı maçları hatırlıyorum. sakatlığından dolayı baya bir yavaşlamıştı ve kendisini riske etmek istemiyordu, tekrarlanmasından korkarak. ancak o zaman gördüğüm şey bu adam çok güçlüydü ve olduğu yerde çalım atıyordu. hatta, nwakaeme' ye benzetmiştim o zamanki haliyle. herkes hatırlıyordur paylaşılan fotoğrafları ve makina gibi adam denilişini. araya da çok iyi paslar bırakıyordu ve pasın şiddetini çok iyi ayarlıyor demiştim kendi kendime.

    bir zaman sonra kas kütlesini azalttı ve buna bağlı olarak bir tık daha hızlanıp, kıvraklaştı. ancak özellikle şampiyonlar liginden sonra, ikili mücadeleleri alamamaya başladı ve istediklerini yapamadıkça mental olarak çöküş başladı.

    ben kendisinin hem fiziksel hem de mental olarak iyi durumda olmadığını düşünüyorum. kendisinin karakteri ve hatalarından dolayı takım arkadaşlarından da çok fazla destek gelmeyince geri dönüşü çok zor oluyor.

    potansiyeli hala çok yüksek. umarım pozitif anlamda bir kırılma yaşanır ve biz kendisini beklediğimize yakın bir haliyle izleyebiliriz ya da en azından iyi bir fiyata satabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın