*

  • 15
    maçın oynanacağı stadyumun tff şartlarına uymadığı söyleniyordu. soyunma odaları, protokol tribün koltukları, soyunma odaları (wc, zemin, duvar, koridor), saha giriş koridoları ve stadyum koltukları dahil bir çok eksiğin 7 nisan tarihine kadar giderileceği belirtilmişti. bu şartlar sağlanacak mı göreceğiz. bu kadar eksik varken neden bu stadyuma alındığını hala anlamış değilim, resmen işbilmezliktir bu.

    diğer taraftan şanlıurfa havalimanının yetersizliği de söz konusu. çevre il ve ilçelerden elbette taraftarlar gelecektir ancak daha uzak yerlerden uçakla gelecekler için sıkıntı olabilir.

    maç 21:30'a alınmış. maçı geç başlatma fetişinden artık kurtulmamız gerekiyor. olası uzatma ve penaltılara gitse uçakla gelenler dönemeyecek, çevre illerden gelenler evine sabaha karşı gidecek. ya da otelde kalacak. *) diğer yandan futbolcuların uyku saatinde hala maç oynatmış oluyoruz ki, avrupa kupalarında deplasmanlarda tr saati ile uyumsuzluk yüzünden bunun da ceremesini çekmiş olabiliriz.

    bu final geçen sezon temmuz-ağustos-eylül aylarında oynatılması gerekirken işbilmez vasıfsız insanlar yüzünden nisan ayında oynatılacak. stadyum ve organizasyon hakkında bir sürü soru işareti varken.

    tff basit bir finalin organizasyonunu bile gerçekleştiremiyor. bu kadar paranın döndüğü bir ortamda her şeyi eline yüzlerine bulaştırmaları tamamen özensizlik ve işbilmezlik. umarım bu sene son bulur ve yakın zamanda istifa ederler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın