• 163
    3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçında icardi'nin penaltı pozisyonuna önce penaltı yok dediler, sonra ekrana başka bir açı geldi ve fikirleri değişti. sadece bülent yıldırım hatasını(!) kabul edemeyecek kadar egolu olduğu için önceki fikrinde sabit kaldı.

    gerekçeleri de şu, yayın öncesi dikkatli izleyememişler. bu yeni açıyı gözden kaçırmışlar. hatta pozisyonu incelerken gövdeye odaklanıp müdahale yok demişler, ayaklara bakmamışlar bile. hadi ya? ben pilottan canlı izlerken temasın alt tarafta olduğunu hissettim ve ilk oraya baktım yakın çekimde. 20 yıllık hakemler olarak bunu hissedemediniz mi?

    ki, bu pozisyon maçın en kritik pozisyonu çünkü çok tartışılan cenk'in pozisyonundan önce gelişti. penaltı verilse oyun 0-2 olacak ve kopacak.

    benim şahsi kanaatimde ne icardi'nin pozisyonu penaltı ne cenk'in. penaltının şüphe uyandırmayan bir şey olması gerektiğini düşünürüm. ama cenk'in pozisyonuna penaltı diyip buna demiyorsanız orda art niyet var. bahattin duran ve deniz çoban başta hata yapsalar da * sonradan kararlarını düzelttiler. ama bülent yıldırım için liyakatsizlikten de ötesi var, umarım sadece egosundan dolayı böyle bir şey yapmıştır..
App Store'dan indirin Google Play'den alın