resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 3093
    öncelikle şunu söyleyeyim ki bence takıma karşı bir aidiyeti var. takım içinde de sevilen bir adam. kazanmayı, oynamayı da dert ediyor bence. aslında gomis gibi. o da geçen sene oynamayı dert ettiği için problem yaratmıştı. dolayısıyla hemen öcü muamelesi yapmaya gerek yok sergio'ya. futbol takımında bunlar olur. sahada olmakla ilgili derdi varmış, bunun için tepki göstermiş anladığımız kadarıyla. okan buruk bu işi idare edecektir. sergio'nun tepkisi ne boyuttaydı, ciddi saygısızlık boyutuna vardı mı vs buna göre bir karar alınacaktır.

    öte yandan gösterdiği tepkide haksız. mevcut durumu hiç iyi değil. zaten açıkçası deprem sonrası performansı çok çok kötüydü. veteran futbolcu gibi takılıyordu, üstüne bir de çok komik bir sakatlık yaşadı. zaten yaşadığı sakatlık da ayrı skandal. ne yaptın abi amatör badici gibi benchte göğüs bırakmak nedir? sırf bunun için bile galatasaray'ın bazı yaptırım hakları olmalı. omar muhabbetinde olduğu gibi. böyle saçmalık mı olur?

    sergio'dan çok umudum yok açıkçası. zaten sakatlık öncesi de aldığı süre ciddi azalmıştı. okan hocanın da çok umudu olduğunu sanmıyorum. gelecek sene planlamasında yer aldığını da sanmıyorum. şimdilik bu olayı idare etmeliyiz. sonrasında da yapabiliyorsak sene sonu vedalaşmalıyız güzel bir şekilde zira kontratı da büyük sıkıntı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın