resim
Semih Kılıçsoy
Takım:Beşiktaş
Mevki:Santrfor
Yaş:18
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 153
    3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçında kariyerinin en sönük maçını geçirmiş olan topçu. zaten toplasan 20-25 maçı var kariyerinde neyse.

    mesele bu maçta semih’ten çok büyük beklentileri olan beşiktaşlıların, nelsson ve davinson tarafından bir pitonun ceylanı boğması gibi etkisiz halde bırakılıp tanık olmalarına vesile olduk. tüm oyuncuların da bunda katkısı var tabii.

    bu takım; öyle yeni yetmelere, dünkü çaylaklara, ağzı süt kokan bebelere pabuç bırakacak bir takım değil. semih için de kendini geliştirmesi adına bu maç olumlu yönde ders olmuştur. hatta beşiktaşlıların büyük umutlar beslediği al musrati ve ernest muçi için de hayal kırıklığına uğratıp fazla beklenti içine girmemelerini sağladı bu takım.

    fenerbahçelilerin yere göğe sığdıramadığı ferdi bile kariyerinin en kötü maçlarını 2022-23 sezonunda galatasaray’a karşı oynadı. aslında onun da kendini sorgulayıp geliştirmesi adına faydalı oldu.

    emre belözoğlu’nun da dediği gibi belki de tarihin en iyi galatasaray kadrosuyla karşı karşıyayız. bu adamların kimseye eyvallahı yok beyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın