resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3471
    galatasaray futbol takımına rotasyon katkısı değil, oyundan çıkan futbolcuya su uzatma katkısına bile artık tahammülüm olmadığı, oynadığı her maçta surat ifadesi, tek bir omuz yiyerek yıkılması ve topu bile sürememek hale gelmesiyle bir daha formayla görmek istemediğim erden timur'un meşhur transfer çalımı.

    galatasaray zamanında puan rekoru kırıp şampiyon olurken aydın yılmaz'dan bile katkı aldı 90'da 3 puanı getiren golüyle. 2. feldkamp sezonunda serkan çalık'tan da. sahada senede imza parasıyla 5 milyona yakın para alıp, atari salonundaymış gibi davranan zaha yerine efe, hamza, baran falan gol kaçırsın, hatta en azından çabalayan vinicius kaçırsın. bu boşvermişliklere ligin son 10 haftasında ihtiyaç yok.

    kendi futbolcunun değerini düşürmek bir taraftar olarak çok tasvip ettiğim bir şey değil, fakat hiçbir şekilde boşvermiş, çabalamayan ve kendi maçını oynayan oyuncuya da gözü kapalı şekilde eyvallah çekemeyiz. bu adamla, her maç defansta çıkan topların anında kalemize tekrar hücum olarak dönmesini engelleyen, çabalayan, koşan, sürekli pozisyon üretmeye çalışan kerem aktürkoğlu'nu aynı kefeye koymak büyük haksızlıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın