resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10679
    2023-24 sezonundan sonra artık transfer konusunda ağırlığını koyması gereken canımız ciğerimiz.

    avrupa'da pencere kapandıktan sonra sönük yıldızlara kamyonla maaş verme politikasına karşı çıkılmalı. lig çoktan başlamış, şampiyonlar ligi kapıya dayanmışken hazır olmayan kadayıf performanslarıyla ego kasan futbolcu istemiyoruz artık. hocanın da istemediğine eminim ama zorla kabul ettiriyorlar bir noktadan sonra.

    hiç unutmuyorum, fatih hoca falcao gündeme geldiğinde, aslında oyun planına uygun olmamasına ve form durumunu bilmemesine rağmen "falcao'ya nasıl hayır denebilir ki" tarzında bir cevap verdiği sonradan ortaya çıkmıştı. bunun marka altında ezilmekten ziyade, yarın bir gün yönetim elini kuvvetlendirmek için "biz hocaya falcao önerdik, o istemedi" haberlerini pompalattırıp hoca aleyhine algı yapılmasın diye olduğu aşikar.

    okan hoca'ya da benzerini uyguladılar. al sana ndombele, al sana aurier, al sana zaha, ziyech vs.

    yaz transfer döneminde biz taraftarlar olarak okan hoca'ya bu konuda destek vermeliyiz. allı pullu kariyerlere sahip ama düşüşe geçmiş oyuncu istememeliyiz artık.

    boey istemeliyiz: düşük bonservis, düşük maaş, yüksek potansiyel.
    köhn istemeliyiz: alt-orta seviye fırsat bonservis, düşük maaş, form grafiği yükselmekte ve hedefleri olan..
    mertens istemeliyiz (son çareyse): tolere edilebilir bir maaşla yüksek karakter, mücadele ve last dance peşinde adam gibi adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın