resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10660
    kazanan haklıdır anlayışı ile bakacaksak takımımız kazandıkça elbette övülecek hocamız. ama çok saçma bir şekilde sürekli elindeki kadro üzerinden abartılması ciddi anlamda dikkatimi çekiyor. taraftarın bir kısmı ya da sözlükte denk geliyorum, 1 2 çevremde gördüm buradan sosyal medya etkisi de yadsınamaz çıkarımı yapıyorum. millet elinde akhisarspor falan var diye düşünüyor herhalde artık. 3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçı öncesi oliviera ve zaha’yı kadroya alamayacak kadar imkanı olduğunu düşünüyor ki; buna rağmen sahaya çıkardığı 11 ile takımı çok da kasmadan kalite farkı ile kazandı. kaldı ki karşıdaki takım lig 3. idi.

    millet karşıdaki takımlara bakmıyor bile. sadece sakatlık, formsuzluk vs. bizde var sanıyor. mesela ligin 3. beşiktaş ‘ta sahada 3 as adamları yoktu. leş gibi kadroları var. daha maç başlamadan bu sözlükte beşiktaş’ın şu kadrosu övüldü ve şaka gibi resmen*. elle tutulur bir rashica vardı. türk rotasyonları çok dardı ve kötüydü mesela. hani bunları geçelim en büyük rakibimiz fenerbahçe ile karşılaştıralım desek; onlar da 10 maçtan fazla stopersiz oynadı, daha fazla maç fredsiz oynadı mesela. baktığında adam doldurup duruyorlar sadece. bizde de ndombele var mesela 10 tane ndombele olsa ne olacak. zaten anadolu takımlarını kıyas
    yapmıyorum, saymıyorum. her maçı da fenerbahçe ile oynamıyoruz sonuçta.

    ben bakıyorum çok sevdiğim icardi sahada yürüyor, kerem aktürkoğlu çok çok kötü defansa gelmiyor bile. ama zaha ile oliviera’yı kadro dışı bırakıyorsun. ben burada gücünün belli oyunculara yettiğini belli oyunculara yetmediğini düşünüyorum artık. baktığın zaman eagle ismail ile aramızda 2 puan var. bu adam sürekli gömülüyor. kaldı ki ben hocayı ismail ile kıyaslamam bile.

    burada hocaya eleştiri yapmıyorum. zaten kaybetsek hocama saygıdan gelip yazmazdım. elindeki kadroyu kötü yönde abartanlara yazıyorum. sürekli erden timur başlığında gömenlere yazıyorum. prag mağlubiyetini oraya, beşiktaş galibiyetini buraya yazanlara yazıyorum.

    eleştirebileceğim tek nokta gittikçe hücumda etkinliğimiz ve gol atabilme potansiyelimiz azalıyor. bir şekilde öyle böyle sezon sonuna kadar zaha’yı kazanabilmesi gerekiyor. bir şekilde katkı alabilmesi gerekiyor bence.

    yine ve yeniden yazıyorum; bunları yazdığım için bir şeyci değilim. hocayı istifaya davet etmiyorum. zaten hocanın başımıza geçebilecek en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum. sadece bundan sonrası için, futbolcu yönetim ve taraftar üçgenini konsoli ederek ve sinerjiyi sağlayarak mutlu sona bizleri ulaştırmasını umuyorum ve kendisine güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın