resim
Feyyaz Uçar
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Beşiktaş
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 103
    3 mart 2024 beşiktaş galatasaray maçı sonrası bu maçın öneminin kuruluş yılı olmasından dolayı olduğunu, başka bir şey aranmaması gerektiğini söyleyen bjk yöneticisi, eski futbolcu.

    ee peki neden bunu maç öncesi demiyorsun da her şey ayyuka çıkınca demek istiyorsun? sen en başından söyle. o zaman kimse sizin fb kulu olduğunuzu düşünmez. ayyuka çıkınca öyle değil de. peki canım. oldu.

    edit: bir de sanki hakem yüzünden kaybetmiş gibi konuşuyorlar. kırmızı kart kırmızı. gol olan gol. penaltı değil köhn topa dokunuyor. siz algıya devam edin. sarı lacivert salıncakta yer almaya devam edin. sonra öyle değildi deyin. delikanlı bjkliler sizi!

    edit2: sözüm ona bize laf çakıyor avrupadan olmadık kulüplerden eleniyoruz deyip algıyı başka yere çekiyor. prag'a elendik biz. fiziken iyi bir takım. lincoln müdür nedir o takımlara yenilmedik.

    edit3: kendisine bir soruda şu cümleyi hangi dangoz dediyse mesleği bıraksın!! "galatasaray'dan başka hakemlerden memnun olan yok görünüyor". hala bir algı çalışması içindekiler. fb'lerinin ekmeğine yağ sürme, onlara malzeme verme derdindeler.

    biz öyle bir kulüp değiliz dedikleri açıklamada bile öyle şeylere devam ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın