resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 2319
    romen oyuncu.

    anlaşmadan anladığımız, ilk hedef becalinin hem sonraki satış karından, hem de kadroda şampiyonlar ligine gidişin bonusunu önlemek. bu sağlanmış.

    ifadelerden anladığım, belli bir maç sayısına kadar oynarsa, galatasaray 3 milyon bastırıp geri alıyor ( zaten ankara daha ödemediği için bedelsiz kiralama gibi olacak ama ismi satış, becali yükümlülüğünü sona erdirip ffp kriterine fiktif satış +3 eklendi, bütçede genişleme yarattı). fazla forma giyerse de, bu seferde ankara +3 daha verip 6 milyona zorunlu almak zorunda.

    ankaragücü sıkıştı. kupa için ve ligte morutan’a muhtaç. ama 6 milyon fazla geldi. galatasaray’ın anlaşmayı bozup indirim yapması için zorluyor. dolayısıyla daha düşükten şimdi anlaşıp kupa ve ligte oynatabilsin.

    ama ankarada türlü türlü huyu olanın car car konuşması yanlış yöntem. bu işler gizli konuşulur. ama “türlü türlü huyu olan” , galatasaray yönetimini zor duruma düşürüp “transferi problematik” ilan etmek için böyle zamansız konuşmuş.

    oynatmazsan oynatma. kupa ve ligte morutansız başarılar. önümüzdeki yılda kendisi döner, deneriz, olmazsa eyüp veya yurtdışında devam eder.

    bir sitemde bazı sözlük yazarlarına. ortada resmi yazılı hem ankara ile, hem de becali ile yapılmış transferlerin spk metinleri var. bildiğin türkçe..

    pek anlamadım ama be olur ne olmaz ben gene erdem timur’a bir giydireyim demek, her fırsatta bunu beklemek ne kadar taraftarlık?
App Store'dan indirin Google Play'den alın