• 7
    fenerbahçe o konuda haklı, fenerbahçe maç kazanmak için bir şey yapmaz, nkfvas demek tü kaka, avrupa maçında fb tutuyorum, fenerbahçe şöyle iyi, fb bunu yapmaz, fb öyle değil.

    bu ne arkadaş? hatayspor'un sana karşı yaptığı ile fenerbahçe karşısında yaptığı savunma farklı işte, mücadele gücü farklı, kafalar sahada değil, tribünler peşkeş çekilmiş hatayspor ıslıklanıyor ama fb yenmek için bir şeylere ihtiyaç duymazmış, evet fenerbahçe hatayspor'u yenebilir, rahat da yenebilir ama oyun oynayarak yener, ellerini kollarını sallayarak antrenman yapar gibi yenerse de her şeyi söyleyebiliriz. 3 hafta sonra hatayspor ile oynayacağız, verecekleri mücadele nasıl farklı olacak. o gün de çıkıp ama şöyle ama böyle diye fb övebilirsin.

    yıldırdı bu objektif olacağım diye saçmalama işi. kasımpaşa-rize-hatay son 3 senede fenerbahçe'den aldıkları puan 1. evet 1. ortada en az 30 puan varken alınan puan 1. aynı takımların gs karşısında aldığı puana bakın sonra fb yener diye başlayın. aynı takımlar nasıl oluyorsa her sene fb'ye 3 puanı verip, gs maçlarında müthiş mücadele ediyorsa sıkıntı görmek istemeyen sizlersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın