• 358
    hakikaten adil bir yarış olmuyor bu sezon.

    galatasaray'a deplasman taraftarı için 1 tribün veren kulüp fener'e 3 tribün veriyor. galatasaray'a 1 blok ayıran takım fener'e komple 1 tribün ayırıyor.

    hadi düşmüş istanbulspor'u anladım, hasılat peşindeler ama düşmenin tam ortasında hatay koca stadyumu kadıköye çevirmiş olacak iş değil.

    bakıyorsun her anadolu takımı iç sahada bütün bilbordlara koç reklamları almış.

    galatasaray bazı takımların topçularına talip olsa yeri göğü inletiyorlar. yok aklını çeliyormuşuz yok eğer o adamı alırsak hocaları istifa edermiş. söz konusu fenerbahçe olunca oradan adam kiralıyorlar, geri isterse geri verip başkasını kiralıyorlar falan. bedavaya iyilik olsun diye bonservis ödendiğini bile hatırlarız bazı futbolcuların.

    yüzde yüz penaltıları verilmiyor, tamamen hakemle mağlup oluyor bazı kulüpler fenerbahçe'ye. gıkları bile çıkmıyor. ancak galatasaray ile daha maç bile oynamadan ''istihbarat aldıklarını doğranacaklarını'' iddia ediyorlar. konu biz olunca twitter'dan bin açıklama yapan takımlar fenerbahçe'ye hep sessizler.

    kupada yendiğimiz bandırmaspor bile saçma sapan açıklamalar yapıyor. bakıyorsun yöneticileri beşiktaş yöneticisi. beşiktaş desen her kuruşunu koç ailesinden kazanıyor. taraftarı futbolcusu yönetimi fenerbahçe'ye iç sahada yenilmekten hiç gocunmazken galatasaray maçı kendileri için çanakkale savaşı.

    daha çok sayarım ama gerek yok. ancak gerçekten adil bir rekabet olmuyor. neticede asıl rakibimiz fenerbahçe olsa da her hafta farklı bir takımla maç yapıyoruz, herkesin 19 tane rakibi var bu ligde. ancak çoğu bize düşman, asıl rakibimize yancı. bu ise bu sezon saha içine gerçekten çok fazla yansıdı. yine de kazanacağımıza inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın