• 121
    bu entryi ofsaytlamaktan bir hal olacaksınız ama ben yine de doğru bildiğimi yazarım.

    hiç volkan fenerbahçesini çok seviyor diye fenere yattığını falan düşünmüyorum. hatayspor kadrosu o kadar yetersiz ki 2 mart 2024 hatayspor fenerbahçe maçıilk yarısında takımı adına en iyi oynayan oyuncu açık ara bizim rotasyona bile koyamadığımız halil dervişoğlu. hatayspor adına yetenek olarak ligin üstünde olan tek oyuncuda dele bashiru. ancak bashiru takımın yetenek olarak çok üstünde olduğunu bilen mentali rezalet bir oyuncu. canı isterse alıp 3 kişiyi geçip hatta ezip gol atabilir, ama asla pres yapmaz, kosu atmaz. alabilme ihtimali olan toplara kosuyor. yani canı isteyecekte oynayacak beyefendi.

    kadronun geri kalanı pek konusulmaya değer değil. alt ligde playoff oynayamayacak seviyede. bu şartlar altında fenerbahçeye karşı geride beklemek intihar olacaktır, hatayspor kapansa 7 gol yer, bari önde basıp oyun kurdurmamaya çalışıp orta sahada kazandığı toplarla gol arayan bir taktik yapmış volkan hoca ki ilk 25 dakika fener hiç bir şey üretemedi. ve üstüne basarak söylüyorum bu 25 dakikada hatay iyi pres yapmadı sadece bi kaç oyuncusu sert oynadı ama diğer oyuncular kafasına göre takıldı. volkan hoca işte burada eleştirilir. taktiği güzel kurgulamış ama takımı maça yada oyuna motive edememiş. sorunlu bir kadrosu var bu kadroyuda kendisi kurdu. 3 oyuncu hücumda pres yapıyor 2 oyuncusu basması gereken adamlara basmıyor. volkanın kötü hoca olduğunu burdan söyleyebilirim.

    nitekim bu maçtan hatay puan falan alamazdı ama en azından bir şey denediler. korkakça kendi sahalarında kapanıp kontra kovalasalar olmayan tahta bacaklarla hücuma cıkamadıkca pozisyon verip fenerin morali toparlayıp kendileride bol bol gol yiyecekti. yine 5 tane yiyebilirler ama 8 yemezler :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın