• 236
    hocam hiç merak etme, moralini de hiç bozma. böyle ayağımız arada takılacak taşa. bunlar olacak. bu sene de gemiyi limana yanaştırabilirsek yani şampiyon olabilirsek, önümüz açık inşallah hocam. bak bankalar birliğinden de çıkıyoruz inş. sen bu sene bizi şampiyon yapacaksın. moral bozmak yok.

    senden 2 tane ricam var hocam gelecek seneye dair.

    1. avrupa ki maçlarımızda eğer karşıda ki rakipler çok böyle düşük lig ve profilde ki takımlar değil ise lütfen
    ve lütfen kontraatak futbolu oynatalım ve aynı zamanda bununla birlikte 1. bölgede rakibi karşılarken blokları çok iyi kapatıp boşluk vermemeye çalışalım. taktiğimiz lütfen bu ve türevleri olsun. biz avrupanın hala gerisindeyiz fizik ve taktik olarak da. bizim kalibremizde ki takımlardan hep geri kaldık. ilk golleri çoğunlukla biz yedik. yediğimiz gollerin çoğunda hep önde basdığımızdan, geri de eksik kaldığımızdan, defansın arkasına ve uzun atılan toplardan yedik golleri. türkiye liginde okey savunma hattını ilerde kurup basalım fakat bu avrupa liglerinde ki maçlarımızda işe yaramıyor bu maalesef. bizim ligimizle kalburüstü avrupa liglerinde ki segment farkları bariz ortaya çıkıyor.

    2. artık popülist transferlere lütfen onay verme. bulalım şöyle mümkün olduğunda adı sanı çok bilinmemiş genç yaştaki * futbola ve şampiyonluklara aç futbolcuları fişek gibi takımımız olsun. yaşlı, ünlü futbolculardan vazgeçelim. onun bunun tribini, artistliğini, nazını, müzmin sakatlılığını vs. çekmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın