• 367
    yanlış kadro seçimi ve yorgun oyuncularla oynadığımız maç. maç özelinde hocanın kararsızlığı arasında sıkışıp kalan oyuncu grubu.
    bu maç aslında bize bir çok örnek verdi. nelsson, berkan, zaha, barış pas futboluna uygun adamlar değil. ne barış kapalı savunmaları açacak pozisyon bilgisine sahip ne de berkan top dağıtacak oyun aklına. sergio'yu saymıyorum şu an çok temposuz. uzun bir sakatlıktan çıktı. aklı olan her takım bizim abülkerim ve sergio bağlantısını kestiği an kısır bir oyuna çevirir oyunumuzu. çünkü nelsson, berkan üstünden gidemezsin. kaan sağ bek değil. ne kadar önde oynarsa o kadar sibop. oyun kurulumuna öyle daha fazla katkı sağlayabiliyor. bek olduğu zaman oyun repertuarı azalıyor. kerem a. klasik bir sol açık değil. bekine çok fazla alan açıyor ancak zaha öyle değil. beki de kısıtlıyor. kanada sıkışıyor zaha bu sefer sol bek hücum gücünü kullanamıyor.
    eğer bir maç ciddiyse muslera kalede olmalı. hocamızın maç önü beyanı ile çıkan kadro çok alakasızdı bana göre. günay hayatı boyunca hiç iyi bir kaleci olmadı. ilk yediğimiz golü muslera yemezdi demek herhalde çok abes olmaz. eğer hocamız bjk maçını düşünüp adamları oturttuysa neden ikinci yarı çat çat as adamları oyuna attı?
    oyun içinde zaten seri adamları olan rakibe karşı orta saha boşaltmak pek akıllıca değil. bunu çokça cezalanarak gördük. hocamızın hala aynı hatayı yapması beni açıkçası üzdü. aslında çok analiz var maça dair. mesela sanchez sol stoper oynayamıyor. çok net afallıyor adam. bu adamın ayak kalitesini de kullanmak için nelsson'u yedek bırakmak lazım. eğer nelsson yedek kalmaz diyorsak o zaman da üçlü bir sistem arayışına bu maçla başlanamaz mıydı?
    tur gitti diye üzülmüyorum. aksine böyle olması daha iyiydi diyorum. çünkü bizim şampiyon olmamız şart.
    bu maç nazarlık olsun. moral bozmak yok.
    şimdi daha yüksek sesle.
    konsantrasyon.
App Store'dan indirin Google Play'den alın