resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3828
    transfer konusunda abdürrahim albayrak ayarında fecaat işler yapan yönetici. galatasaray'a olan sevgisini gayrimenkul yönetiminde gösterebilir mesela ama oyuncu transferini sen başkalarına bırak güzel abim.

    zaha denilen adamı izlerken kalp krizi geçirmeye ramak kalıyor. bir insan asla çalım atamaz mı ya? her atakta ama her atakta aynı şeyi mi yapar. bas, sağa çek, hızlanarak yaya doğru top sürerek şut açısı ara ve kaptır. artık rakip kademe oyuncuları kılını bile kıpırdatmıyor herkes ezbere biliyor ne yapacağını, kendi solunu kapatıyor ve topu alıp arkadaşına veriyor. her maç rakip sağ bek yıldızlaştırıyoruz. maaşı ise belirsiz. 6 diyen var, bonuslarla 8 diyen var. artık taraftarın hayal gücüne bırakıyorum rakamı.

    tete diye bir başka vaka var o da ne zaman pas vereceğini bilmez ne zaman şut çekeceğini bilmez. her atağı iç eder. şut çekse kalecinin üstüne atar. 6 ay önce 1 gol atmış hala o golü konuşuyoruz düşün adamın etkisizliğini. yıllık 3 milyon euro alıyor. dediklerine göre 2 milyon euro da imza parası varmış. tertemiz.

    ziyech diye bir başkası var, adam sakatlıklarının arasında hobi olarak 20 dakika top oynayıp bir daha sakatlanıyor. şuan sakatlıktan çıkma evresinde, 2 haftaya bir tur daha sakatlanır. yıllık 3 milyon euro alıyor. tertemiz.

    ndombele'yi geçtim zaten, adam psikolojik sorunlarını floryada yeşilliklerde antreman yapıp hamburger yiyerek geçirmeye çalışıyor. arada maç sonlarında oyuna girip hafif ter atıyor, sene sonunda hesabında tık 3 milyon euro. kılçıksız. tertemiz.

    aurier diye bir oyuncu geldi bi de. kurtarıcı. boey gittikten sonra 3 kulvarda kupa hedefi olan takımın sağ bekini kurtarıp kupalara koşmamıza yardım edecekti. ama adamımızı afrika kupasından getirdiğimiz için geç geldi, bi de sakatlanmış oh tertemiz. mart ayı geldi, kurtarıcımız önce kendini kurtarsın diye bekliyoruz. adam 1 dakika forma giyemeden 2 kupadan elendik bile. maaşı hafif ama bu abimizin 650 bin eurocuk. toplam 10 maç oynasa -ki sanmam- maç başı 65bin x 33'ten 2milyon tlnin üzerinde para alacak. oy oy oy.

    her maç bu maaş hesabını yapmaktan bıktım. tribünde aylık 20k maaşıyla kombine alıp bu arkadaşları izlemeye gelen çilekeş taraftarımıza saygılar.

    bütün bu olanların sorumlusu erden bey mi? bilmiyorum. ama kimse bu sorumlu bizlere bir izahat borçları var. galalatasaray'ın parası böyle harcanamaz. bu kadar para harcamaya biz karagümrük'ü geçemiyorsak, bu adamların bir çoğu türkiye kupasında bile oynayamıyorsa, oynayan oynatıldığına pişman ediyorsa bizim de bir sabrımız var. şu takımda okan buruk olmasa fenerbahçe'nin 10 puan arkasına düşecek takım okan hocanın yüzü suyu hürmetine ilerliyor hala. yoksa ben tribünlerde kalkan kazanı görürdüm şimdi. ama sanmasınlar ki şampiyon olunva her şey güllük gülistanlık olacak. bize verilecek bir hesabınız var. sorumlusu sizseniz siz, değilseniz de kimim başının altından çıktıysa bu çalımlar onlar çıkıp bize bir anlatsın bakalım bu işlerin nasıl işlediğini?
App Store'dan indirin Google Play'den alın