resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10445
    yok şunu eleştirmemiz lazım yok bunu yapmamız lazım, geçen lig maçında liverpool arsenal'e kaybetti acaba liverpool lular jurgeni saçma sapan argümanlarla yok jurgeni eleştirmemiz lazım yok şunu yapmamız lazım dediler mi ? ya adam bu zamana kadar hiç bir teknik adamın yapamadığı kadar maç kazanmış en kısa sürede buna ulaşmış. hala yok şu yok mu olm billur mu geçiyonuz ? hangi hocayı getirirseniz getirin kendisinden şu aşamada daha başarılı olabilecek bir teknik adam ben düşünemiyorum buna jurgen klopp dahil niye derseniz adam ligi tanımıyor. uzun vadede tabi jurgen jurgendir de.

    ya bırakın gidin bu işleri gerçekten. arkadaş nolcaktı her yıl galatasaray 50 maça çıkıp 50 maçını da kazanacak mıydı ? ozaman hiç birimiz izlemiyor olurduk bu oyunu.

    ben asla kabul etmiyorum okan buruk ile ilgili ne bir eleştiri ne bir kötü söz asla kabul etmiyorum.
    isterse bu yıl şampiyon olamasın. isterse gelecek yıl şampiyon olamasın. benim için bu yıl ve bir sonraki yıl toleransı mevcut. çunku toleransı bizdeki yaptıkları.

    insanlar sanki bazen kafayı yemişler gibi hissediyorum. bayern munich e noldu sahayı dar ettik. ama kazanamadık napalım yani ? arkadaşlar kafayı yemeyin, hayat bazen böyledir. bazen yenilirsin bazen yenersin. bu kadar basit.

    okan hoca da en az hepimiz kadar galatasaraylı hatta eminim ben dahil çoğumuzdan daha galatasaraylı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın