• 10
    davaya konu olan konuşmaların ekran görüntüleri sızdırılmış da, eğer ki doğru ise, fake değilse, vay vay vay arkadaş koskoca red bull takımını 6 kere dünya şampiyonu yapmış, 7 tane pilotu pilotlar şampiyonu yapmış, spice girl'sün ginger spice'ı geri halliwell ile evlenmiş, serveti bilmem ne kadar olmuş christian horner bildiğin lise talebesi gibi flörtleşmeler, facebook babası selfie'leri falan. dünya ne acayip bir yer ya. sanki davayı açması gereken kişi karşı taraf değilmiş de horner'mış gibi asşdkmasld. paylaşılan nude vs bir şey de yok. bildiğin düz karısının arkasından iş çeviren, ailenin rezil zamparası gibi.

    edit: mesajlaşmaların içeriğine bakacak olursak baya yakınında çalışan biri muhtemelen. arada kahve, sandviç falan getirmesini istemiş ya da toplantı ertelemeyi falan istemiş. asistan veya sekreteri olabilir. baya yeşilçam usulü zampara patronluk yapmış ya lan asşndasd

    edit 2: christian horner temsili
    https://www.youtube.com/watch?v=wZDRAhczv8E

    edit 3: dikkatimi çekti de, screenshotlar tek seferde alınmamış. hepsi farklı farklı saatlerde tarihlerde alınmış telefonun saatine dikkat edince. şikayette bulunan kişinin bir kumpas girişimi gibi geliyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın