resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10438
    galatasaray'ın her yıl rekorları alt üst eden, bu yıl ise dar kadro ve tutmayan transferlerle ligi lider götüren teknik direktörü.
    insanların son 1 haftada 2 turnuvadan elendik diyip hocaya yüklenmesini kafamda oturtamıyorum. prag maçında 10 kişi kalana kadar 1-1'di maç, 45-60 arası sendelemeden sonra maçı kitlemiştik. 10 kişi kalmasak turu gececektik bariz bir şey. bir diğer maç gümrük-ztk maçı, şu maç için aglayana derdini s demekten başka bir şey gelmiyor içimden. demirbay'i bile dinlendirmebilmek için bu turnuvanın maçlarını bekliyoruz. olsa ne olmasa ne, en yakın 2-3 rakibinin toplamından fazla kazanmissin zaten. öyle bi içimden geldi minvalinde oynanacak maçlar bunlar.

    benim bu 10 gün içinde hocaya olan tek kızgınlığım, içimizdeki hainlere fırsat vermesi. bu hainlerin, kendisine dil uzatmasına müsaade etmesi. hoş, bu hainlerin hepsini madara edecek mayıs ayında, şampiyon olacak ve kendisinin başarısız olmasını isteyenlere 3'un 1'ini verecek yine. ama benim canımı sıkan, bu içimizdeki hainlerin mayıs ayı geldiğinde okan hocadan daha cok sevinecek ve yüzsüz yüzsüz "yanılmışım" diyip olaydan sıyrılmaya çalışacak olması.

    biat ediyorum sana hocam. 13. sıradan aldığın kulübü 88 puanla şampiyon yaptın. içerde dışarda fenerbahçe'yi madara ettin. jesus mesus şenor a plus hocalar falan fişman hepsini ust üste koyup şey ettin. senin kredin sonsuzdur. roma 1 günde kurulmadı, 96-00 ruhu 2 senede kurulmadı. umarım sana dil uzatan hainleri ciddiye almazsın. daha 5 hatta ne 5'i 6. yıldızı alacağız seninle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın