resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3399
    (bkz: 29 şubat 2024 galatasaray fatih karagümrük maçı)
    sahada bulunan, yedekten giren oyuncular dahil maçı en çok isteyen, en çok deneyen oyuncudur. cidden farklı maç mı izledim diye soruyorum kendime, mertens girdi, kerem 80 küsür dakika sahada kaldı, barış alper 90 dakika oynadı, tete 45 dakika oynadı, vinicius 35 dakika sahada kaldı hangileri zaha kadar aksiyona girdi, zaha kadar rakibi zorladı? başarılı oldu mu olamadı ama diğer oyuncularımız çok mu başarılıydı ki en başarılısı deli gibi eleştiriliyor? bakın zaha'dan memnun değilim, yazdığım entryler beklentilerimin korkunç derece altında kaldı da bu adam kupa maçında cidden takımın en çok çalışan, isteyen adamıydı. zaha çıkartıp abdülkerim'i forvete atıp, sahada kanat bırakmadan nasıl gol atabileceğimizi sorgulayan bir kişi bile olmadı. davinson girdiği gibi hata yaptı onu ayrı tutuyorum, hata yapılır da zaha mücadele etmedi, çalışmadı falan demek komik en azından bu akşam için.
    kerem-tete-mertens-vinicius-barış falan da hiçbir şey ortaya koyamadı ama bazıları koruma modunda, bazıları da sürekli kötü oynadığı için eleştirilmiyor.

    11 oyuncudan övülebilecek tek adam olmayan, teknik direktör hatalarıyla kaybettiğimiz maçtan sonra tek tek oyuncu çöplemek komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın