resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10426
    eğer bugün feghouli bizim orta sahayı darma duman etmişse çıkacaksın hocam tek tek konuşacaksın. ne oluyor floryada antreman mı yapılmıyor, ego mu yapılıyor, futbolcuların sorunu ne ? bu kadar başıboş ve çaresiz takımı en son fatih terim zamanında ruhumuz darala darala izliyorduk. bu takımın sen başındayken ilk defa maçı kapattım.

    şampiyonluk yolunda hafta sonu derbide oyuncularımız mücadele edecekler diye açıklama yapmışsın vs bunlar boş hikayeler değil mi hocam? bugün en kötü gününde taraftar olarak arkandayım fakat bu sene oynanan futbolun izahı yok. geçen sezona göre aşırı geriye gidiyoruz. eğer konuşmazsan ipin ucu hep sana dokunacak. dursun aydın devre arası boey satıp transfer yapmayarak avrupa ligini sattı peki ya türkiye kupasını kim satıyor hocam?

    bugün şampiyonluğa inanıyorsam tek sebebim sensin ama bizim hayallerimiz daha büyük ve eminim en çok sen istiyorsun. kanayan yaramızı kesip atmamız lazım. bıktım artık transfer denen illet yüzünden hiç bir yere ağırlığımızı koyamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın