resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 3394
    zaha 21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçında mükemmel oynamış ve bu oyununu da 2 gol 1 asistle süslemişti.
    bu maçtan 8 gün sonra 29 ocak 2024 galatasaray gaziantep fk maçında oyuna sonradan girmiş ve beraberlik golümüzü atarak comeback yapmamızda büyük bir pay sahibi olmuştu.

    yani formda bir hafta geçirmişti değil mi?
    sonra ne olduğunu söyleyeyim,
    dün oynadığımız türkiye kupası maçı* dışında ilk 11 başladığı maç yok. onu geç, 45 dakikadan fazla oynadığı maç yok. sparta prag ile oynadığımız maçların birinde 10, birinde de 30 dakika oynadı. oynadığı sürelerde de kırmızı kart yüzünden 10 kişiydik!

    evet, sonradan oyuna girdiği maçlarda bekleneni veremiyor, eski hızından eser yok ama en formda olduğu dönemlerde de forma yüzü bulamaması onu moralmen geriye götürdü. okan hocanın adaletine güveniyorum ama formda olduğu haftalardan sonra ilk 11 mükafatını da vermesi gerekiyordu. bunu 29 ocaktan sonraki maçlar için söylüyorum.
    bak mesela forvete vinicius alındı ama adamın yaptığı hiçbir şey yok. antalyaspor maçında zaha'yı forvete atsak ne kaybederdik? adam forvet oynayıp fırtına gibi estiği maçtan sonra bir daha forvet oynayamadı ya.

    neyse,
    aldığı yıllık ücret ve oyunundaki geri gidişin önlenemez seviyede olmasından dolayı sezon sonu ayrılacak ilk oyuncumuz olacağını düşünüyorum. öyle de olmalı zaten çünkü adam bağını koparmış gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın