resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10423
    (bkz: 22 şubat 2024 sparta prag galatasaray maçı)
    (bkz: 26 şubat 2024 galatasaray antalyaspor maçı)
    (bkz: 29 şubat 2024 galatasaray fatih karagümrük maçı)

    7-8 günlük bir sürede 3 maç yaptık ve bu 3 maçta da inanılmaz derecede kötü oynadık. bu 3 maçın 2'sini kaybettik ve 2 kulvardan elendik.
    kazandığımız antalyaspor maçı da tıpkı eski maçlarda olduğu gibi stresten dokuz doğurduğumuz bir maç olmuştu.
    peşinen söyleyeyim,
    yapılan, yapılmayan veya geç yapılan transferlerden dolayı bütün suç yönetimindir. okan hoca elindeki kadroyla maksimum fayda sağlamaya çalışıyor ama yukarıdaki takımlara karşı oynadığımız 3 maçta 7 gol yiyip sadece 3 gol attığımız kadar da kötü bir kadromuz yok. en azından bu kadar kötü oynayacak bir kadro yok elinde.
    hocanın her daim arkasındayım, her daim savunmaya devam edeceğim ama hocanın da biraz kendine gelmesi gerekiyor. normalde hatalarından ders alan ve sonraki hafta bambaşka şeyler izleten bir hocaydı ama şu son günlerde negatif anlamda acayip şaşırtıyor. tekrar söylüyorum, yönetim kesinlikle hatalıdır, hatanın ilki yönetimdedir ama sahadaki kötü oyunun sebebi de hocadır. antalyaspor takımını zar zor yenecek bir kadro yok elinde. veya karagümrük takımına karşı net pozisyon bulamayacak kadar kötü değiliz. yani çok özür dilerim de, karşı takım da güray, veysel, erdoğan veya ne bileyim emir, can, emre gibi oyuncular varken biz de kenarda zaha bekliyordu. sahada mertens, torreira falan vardı. form durumları tartışılır lakin senin kenarda beklettiğin oyuncunun piyasa değeri veya aldığı yıllık ücret, karşılaştığın takımın piyasa değeriyle başa baş.

    neyse,
    demem o ki lütfen eski haline dön hocam. geçen sene rekorlar kırarak şampiyon yaptın, bu sene yine ligde kaldığın yerden devam ediyorsun. buralara kadar gelmişken, emeğini heba etme hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın