resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3717
    dün oynanan maçı 60. dakikadan itibaren izledim. 64. dakikada albrighton ve thomas cannon oyundan alınınca yunus 10 numara pozisyonuna geçti. açıkçası o dakilarda ben yunus'un oyundan alınmasını bekliyordum. çünkü çok yorulmuştu ve geriye yardıma gitmiyordu. hatta maçı anlatan spiker de benzer şeyleri söylemişti o dakikalarda. her ne kadar yorulmuş olsa da hocası oyundan almadı.

    normal sürenin son 20 dakikadaşında iki büyük fırsat yakaladı ama değerlendiremedi. bir başka deyişle dün kahraman olma şansını tepti. bunun dışında leicester takımındaki en yaratıcı ve teknik oyuncu olduğunu söyleyebilirim.

    yunus'un önceki sezonlara göre kendini biraz daha geliştirmiş olduğu belirgin. ikili mücadelelerde geçmişe nazaran daha kuvvetli ancak yine de ingiltere için hala zayıf. bir diğer problemi de topsuz oyun. hem hücumda hem savunmada bazen dalıyor ve statik kalıyor, dolayısıyla topla buluşamıyor veya alanını kapatamıyor.

    olur da leicester sezon sonu kendisini istemezse kendini geliştirdiğini gördüğüm yunus'un bizim kadromuzda fayda sağlayacağını düşünüyorum.

    (bkz: 27 şubat 2024 bournemouth leicester city maç̧ı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın