resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4127
    kendisinin şu aşamada emre belö gibi fener taraftarından tepki görme ihtimali yok. çünkü emre'nin geçmişi ve bagajlarının çoğu kendisinde yok. emre'nin geçmişte galatasaray'da oynamışlığı ve 2008'e kadar galatasaraylı gibi takılması, fatih terim ve okan buruk'la geçmişten süren yakınlığının fenerlilere batması, 2015-2020 arasında başakşehir'de oynarken fenerbahçe'ye karşı aldıkları galibiyetlerde kulübeden çıkıp sevinmeleri, 2020'de futbolcu olarak döndüğü sezondaki saha içi negatifliği ve zarar veren halleri, sportif direktörlük dönemindeki fiyasko transferler ve başarısızlık, emre'nin fener taraftarında bardağı taşıran şey 22-23 sezonunda başakşehir'le bize 7-0 kaybettiği maç oldu sanırım. benim sosyal medyadan gözlemlediğim böyle oldu en azından. arkasından kaybettiği her galatasaray maçından sonra bu geçmişteki vakalar ve galatasaray camiasıyla olan durumu da eklenerek tartışıldığı için iş bu noktaya geldi.

    volkan'ın emre gibi bir sicili yok. volkan'da suçlanacak şeyler 2014'ten sonra kaleciliği fiilen bırakması nedeniyle şampiyonluğa oynayan takıma zarar vermeleri ve kulüp içi siyasetteki bazı şeyler. işte ersun'un 2014'te gönderilmesi ve volkan'ın ersun'a sallayarak aykut hocadan kalan çok iyi takım vardı vb laflar ama emre'nin bulunduğu konuma kolay kolay gelmez. yine de tabi ki bu kadar uzun süren başarısızlık hali fener taraftarında belli bir şizofreni hali yaratacağı için ''fener'i bu hale siz getirdiniz, siz bozdunuz aykut hocanızla, aziz başkanınızla'' benzeri veryansınlarla devam edecek bir yaylım ateşiyle kendisi de payına düşeni aldı yine alabilir ama emre'nin bagajları kendisinde yok. biraz aziz yıldırım gibi figür volkan fener taraftarının gözünde evet çok hata yaptı, takıma çok zarar verdi ama fenerliliği tartışılmaz tarzında.

    2 mart 2024 hatayspor fenerbahçe maçı ile ilgili maç başlığına da yazmıştım hatay, ligin ilk yarısı gibi rahat konumda değil öyle ciddiyetsizlik, deneysellik, ''fenerbahçe çok güçlü'' koyvermişliği beklemiyorum ama volkan ne kadar iyi teknik direktördür, hatay ne kadar iyi takımdır, çok iyi hazırlansalar da kupadan yeni elenmiş reaksiyon vermek zorunda olan fener'den çok isteseler de puan alabilirler mi bilinmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın