resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4121
    kendisinin hasbelkader hatayspor başında olması zaten şaşırılacak bir durumken fenerbahçeden puan alması doğaüstü bir olaydır.
    normal şartlarda zaten fenerbahçe yenebilir, buna itirazım yok. ancak şartlar şuanda tam fenerin aleyhine iken puan kaybetme ihtimalinin olduğu bu maç haftasının hatayspora denk gelmesi bizim için kaderin bir cilvesi olsa gerek.

    düşünsenize rakibiniz artık temposunu kaybetmiş, ciddi baskı ve stres altında maçlara çıkıyor, takımı taşıyan temel oyuncularının birkaçı sakatlık veya ceza nedenli oynayamıyor, hafta içinde kupadan fark yiyerek elenmiş, morali bozulmuş, sıkışık fikstürde üst üste deplasmana giden, kendilerine karşı sene başından beri orantısız hakem desteği son maçta zirve yaparak ciddi tepki çektiğinden 1-2 hafta joker hakkı kullanılmakta temkinli davranılacak (öyle bir beklentim var) bir takımın normal şartlarda puan kaybetmesi çok olağandır. ancak bu maç kime denk gelsin diye isteseler şüphesiz rizespor, kasımpaşa ve hatayspor derlerdi. ve içlerinde takım olarak en kötüsü olan hatayspor ve başlarında teknik direktör olarak duran ancak teknik direktörlükten bihaber volkan demirel var. üstelik kendinin yeteneksizliği başlı başına yetecekken üstüne fenere karşı puan almama refleksinin ağır basması da bu yenilgi ihtimalini desteklemektedir. çünkü ne de olsa hatay ligden düşse bile (inşallah düşerler), kendisi yarın birgün başka bir takımın başında boy göstermeye devam edecektir.

    tanım: doğaüstü olayı gerçekleştir(e)meyecek teknik direktörümsü
App Store'dan indirin Google Play'den alın