resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4115
    hatayspor teknik direktörü.
    valla bu gece emre'ye yapılanlardan sonra kendisinin efsanelikten afaroz edilmesinden korkup fener'e yatacagina, yeni yeni taktikler deneyeceğine ikna oldum. ben bu herifin hatay edebiyatı yaptığı için de pişman olduğunu düşünüyorum. fener'i yenemezse son 4'lunun içine düşecek bu haftanın sonunda. ve takımda 0 özgüven, 0 maç kazanma alışkanlığı var. oraya düştükten sonrası yıkım zaten, dibe doğru ivme kazanırsın hatay gibi bir takımla. üstüne rakiplerinin kadrosu da senden iyi. hatay için en olması gereken durum, rakiplerinin 0.5 puan da olsa önünde olması, sezon sonuna kadar.

    yani, kendisi böyle bir ortamda maça çıkacak. ben adam gibi maça hazırlanacağını sanmıyorum. mecbur mu hazirlanmaya, fazlasıyla. istese fener'i yener mi, istese ligdeki bütün takımlar yener. yeter ki orta sahayı gecsinler, son vuruşlarda soğukkanlı olsunlar. arka bahçe kasımpaşa'yı bile hakem hatasıyla yenebilen takım fener. hatay istesin 27 şubat 2024 ankaragücü fenerbahçe maçındaki tarifenin aynısından bile çeker.

    ama volkan çekmez. istemez. kendi arkadaş ortamlarında bile fenerbahçe'nin hasretini ben giderecegim diye büyük büyük konuşan adam fenerbahçe'ye top oynamaz. sanmıyorum. 3-4-3 falan dener, sistemini bozar falan filan. kasımpaşa maçındaki gibi 0 beklentiyle takip etmek daha iyi olur. biz kendi maclarimiza odaklanalım.

    benim merakım şu, diyelim kendisi harbiden delikanlı çıktı hatay benim davam dedi olaya profesyonel bir şekilde yaklaştı ve fenerden puan veya puanlar aldı. işte o zaman, bugün bücür efsanelerine ettikleri küfürleri edecek mi bu iğrenç topluluk? yoksa yine klasik riyakarliklarina devam mı edecekler, yüzsüz yüzsüz kaptan mi cekecekler? doğrusu o kaosa şahit olmayı, ne yapacaklarını bilememe durumunu yaşadıklarını gormeyi cok isterdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın