resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 10464
    elindeki kısıtlı kadrosuyla, üstelik as forveti cezalı olduğu daha birkaç saat önce ortaya çıkmışken, bütün oyun planını ona göre yapan hoca'ya, hakli oldugu bir konuda saygısızlık edilmesini kabul edemiyorum.

    kendisi takımla birlikte antrenmanlarda yer almıyormuşcasına, onların performansını görmüyormuşcasına çıkarttığı kadro, oynattığı oyuncular üzerinden galatasaray sözlükte bir sürü laf söyleniyor, hocamın yaptıkları doğru çıkınca kimse yazdıklarını silmeye bile beis görmüyor.

    26 şubat 2024 galatasaray antalyaspor maçına zaha'siz çıktı. bizim sözlükte birçok arkadaş ezbere şekilde, zaha'nın forvet oynaması gerektiğini ileri sürdü. maç esnasında carlos vinicius alves morais'in ne kazmalığı kaldı, ne yeteneksizliği. yerine zaha oynamadı diye hocaya bir sürü laf söylendi.

    sonra hoca 70. dakikada bu iki oyuncuyu yer değiştirdi. zaha oyunda kaldığı sürede neler yaptığını hagithewizard #3867928 numaralı girdisi ile gayet net anlatmış. hocam da maç sonunda zaha ile ilgili;

    "zaha'yla alakalı beklentimiz tabii ki daha yüksek. oynamak istiyor, onu da anlıyorum. zaha ilk 11 başlayınca daha iyi olacağını düşünüyor ama oyunun devamında önü kullandığımızda beklentilerimizi tam karşılayamadı. burada bir yarış var ve o da yarışacak. formayı almak için bundan daha iyisini yapacak ve daha iyisini yaptığında da formayı alacak" demiş.

    bu adam senin benim kadar galatasaray'li. tercihlerini eleştirmek mümkün ama oyun okumasi bizlerin klavye basinda, ekran basinda yaptiklarimizdan binlerce kat ileride.
App Store'dan indirin Google Play'den alın