• 186
    son gelişmelerden sonra lehimize hata bekleyenlerin aksine çok bariz doğranacağımızı tahmin ettiğim lig maçı. orta hakemler faullerde, kartlarda zaten %75 aleyhimize düdük çalıyor. penaltı, kırmızı kart gibi hususlarda ise v.a.r'ın müdahil olmadığı dönemden yeni çıkmıştık son 1 aydır eğer operasyona tam gaz devam edeceklerse burada da niyetlerini belli edebilirler. bu sebeple hata payımızın yine aşırı düşük olduğu, hemen cezalandırılabileceğimiz bir müsabakaya hazır olmalı hem oyuncularımız hem de okan hoca.

    rakip teknik direktör yine bizim alenen doğrandığımız bir sezonda billonglarla, mhk ve tff itelemesiyle şampiyon atanmış bir şahıs. o da bugün ölümüne kitlemeye çalışabilir maçı. tıpkı jk'nın başındayken çıktığı ilk derbide yaptığı gibi.

    her ne olursa olsun. bütün camiamız, hata yapan oyuncularımıza tepki göstermek yerine alenen kollanan fener'e ve bunların tetikçiliğini yapan sözde özerk kurumlara odaklanmalı. oyuncularımız da bir zahmet fırsat harcamadan, akıllıca bir oyun sergilemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın