• 885
    maalesef 2024 yılı itibariyle arşa çıktı; maalesef diyorum çünkü rakip dediğimiz koca bir camia şampiyonluk sanrısı ile yüzsüzlüğü, yalancılığı arşa çıkardı:

    daha birkaç hafta önce alanyaspor maçı'nda basketbolda olsa faul olmayacak bir hareket ile penaltı kazanan takımı tutan sözde sanatçılar(!) var fenerbahçe'nin lehine hiç olumlu bir karar vermez diyor.

    kulübün türkiye'nin en büyük sermayelerinden birinin veliahtı olan başkanı 1997 yılı ile ilgili eskilerin hakemi şimdilerin medya şovmeni(!) bir meczupun palavralarına tutunup aleni bir şekilde milyonlara yalan söylüyor.

    resmi sitelerinden gün aşırı galatasaray hakkında ipe sapa gelmez ithamlarla ortamı geren açıklamalar yapılıyor.

    divan kurulu vs. her türlü önemli toplantılarında fenerbahçe'den çok "malum kulüp" şeklinde galatasaray'dan bahsediliyor.

    sponsorluk vb. iş anlaşmaları ile organik, inorganik bağ kurdukları anadolu kulübü başkanları kendileri ile olan maçlarında gerçekleşen tüm hakem katliamına ses edemezken; galatasaray'ın en temiz galibiyetlerine dahi kara çalma çabalarından geri durmuyor ve hatta daha maç oynanmadan ipe sapa gelmez abuk sabuk açıklamalarda bulunuyor.

    daha benim sayamadığım neler, neler. ben artık çok sıkıldım ali koç'tan, saygıdan yoksun tüm fenerbahçeli yöneticilerden, kafayı yemiş fonlanan medya yapılanmalarından... böyle bir ezeli rakip olmaz, böyle bir ezeli rakip ile yarışan herhangi bir camia avrupa'da falan en ufak bir başarı elde edemez.

    fenerbahçe camiası günümüz türkiyesini maalesef çok iyi yansıtıyor. en ufak eleştiride düşman yarat, onu suçla, gerilimden beslen. yetmedi mi? normal insanların hayatını tehlikeye atabilecek saçmalıklarla sonu bucağı olmayan daha büyük bir gerilim yarat, kendinde en ufak bir kusur, hata bulma; sürekli olarak rakibini mutlak kötü ilan et.

    tüm bu sebeplerden galatasaray maalesef bu ülkeye fazla geliyor. adil yarışma koşulları olmama durumu her geçen sezon daha kötüye gidiyor. buna bir son gelmez ise; bunun sonucunda galatasaray ya değişip fenerbahçelileşecek ya da direnip ezilecek. ben başka bir alternatif göremiyorum. bizim sevdiğimiz galatasaray bu düzene daha ne kadar direnebilecek ben inanın kestiremiyorum.

    keşke bir yolu olsa ve galatasaray yoluna almanya vb. bir avrupa liginde devam edebilse. çünkü ülke iklimi galatasaray'ı istemiyor, ötekileştiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın