• 12
    galatasaray'ın bundan haberi var mıymış peki? ya bazı şeyler çok aleni tabi ama yani bu kadar da abartmamak lazım. terim'in bir lafı var, dünyada bak türkiye demiyor, dünyada hangi taşı kaldırsanız altından muhakkak bir galatasaraylı çıkar diyor.

    tabi buradaki galatasaraylı ifadesini futbol takımının taraftarı olarak düşünmeyin. galatasaray spor kulübünden ibaret bir yapı değil, tam 563 senelik bir ekol. osmanlı'ya paşa yetiştirmiş, cumhuriyetin temellerini atanları yetiştirmiş dünyada örneği çok az olan bir okul. bu okulun mezunları dünyanın her yerine dağılmış, dağılırken de galatasaray'a olan sadakatini yitirmemiş adamlar. galatasaray'ı tehdit etmeye kimsenin büzzüğu yetmez.

    galatasaray abd gibidir. başkan vardır ama bu başkan her şeyin tek karar vericisi değildir. bu sene şampiyon olsa da mevcut yönetim artık gidicidir. futbol takımını 2 sene şampiyonluğa rağmen gönderecek olan bir kongresi var galatasaray'ın, sizce bu yapı 3-5 çapulcunun kendi arasındaki anlaşmasını sikler mi? buna meydan verir mi?

    aklınızı böyle şeylerle bulandırıp galatasaray'a saygısızlık yapmayın.

    (bkz: galatasaray şampiyon olur bu sene de)
    (bkz: allah'ın izniyle)
App Store'dan indirin Google Play'den alın