resim
Yusuf Sarı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.68
Uyruk:Türkiye
  • 209
    adana demirspor'un eski başkanı murat sancak'ın hepimizin tanıdığı bir kişi olan eski (!) recep tayyip erdoğan aşığı kuzeni ethem sancak'ın asya ülkeleri ile ticari ilişkileri çok iyi. hatta zenit kulübünün başkanı ile arkadaş olduğu da biliniyordu. kendisi yaklaşık bir sene önce akp'den istifa etti ve doğu perinçek'in vatan partisi'ne geçti. (istifa etmese akp'den ihraç edilecekti) şu an hala daha vatan partisi'nde ve bu partinin esad ve putin ile sıcak görüşmeleri var.

    şimdi bu yusuf'un devre arasında ocak ayının ortalarında ismi bu sebeple kuvvetli bir şekilde zenit ile anılıyordu. zenit de yaz transfer döneminde cengiz ünder'i fenerbahçe'ye kaptırmıştı. adamlar zaten ülkelerine avrupalı topçu getiremiyorlar, transfer yapabilecekleri birkaç ülke var sadece. bir de alakasız ama vincenzo montella da buna sürekli oynaman lazım serie a'da seni isteyen kulüpler var oraya gidebilirsin ve oynarsın demiş.

    ethem sancak beşiktaşlı olduğu için ilk önce bjk söylentileri çıksa da zenit işi yüksek kâr getireceği için beşiktaş transferi olmamış gibiydi. zaten ethem sancak, bjk'yi almak istiyorum diyince kulüp üyeliğinden atılmış birisi. bir de samet aybaba, yusuf sarı için kontra atak topçusu beşiktaş'a olmaz gibi bir açıklaması var. murat sancak da buna cevaben "o zaman türk milli takımı neden kontra atak topçusu oynatıyor" gibi bir tweet atmıştı. ha bir de samet aybaba, adana demir'den ayrılırken paylaşmaktan hicap duyacağım olaylar sebebiyle ayrıldım gibi bir açıklaması var. unutmayalım onu da.

    ama her ne hikmetse yusuf, rusya'ya transfer olmadı, murat sancak da adana demir başkanlığından ayrıldı, adana demir bir süre uefa'dan mali ceza yedi. şu an fernando santos'un samet aybaba ile uyumsuz olduğu söyleniyor. oluyor da oluyor yani..

    türkiye'de futbol siyaset ile çok fazla içli dışlı. mesela ethem sancak ile koç ailesi tank-palet fabrikası ihalesinde karşı karşıya gelmiş, iddialara göre hükümetin teşviki ile ihale ethem sancak'a verilmişti. o sebeple murat sancak ayrılana kadar yusuf sarı için fenerbahçe transfer haberleri neden yapıldığını anlamadım. ama bizim haberimizin bile olamayacağı, kafamızın basmayacağı bir çok dinamik mevcut muhtemelen.

    o sebeple bu işler karışık. bakalım ikinci devre yusuf sarı özellikle hikmet karaman ile birlikte nasıl bir performans sergileyecek, çok ama çok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın